Ötezernél is több ingatlan az OTP Ingatlanpont kínálatában!

2013.04.22, 9:35:

Fontos mérföldkőhöz érkezett egy évvel a piacra lépése után az OTP Ingatlanpont, a napokban meghaladta az ötezret az eladó ingatlanjainak a száma, év végére pedig a tervek szerint dupla ekkora kínálatból választhatnak majd az ügyfelek. A hálózat minden megyében jelen van, országszerte 26 irodában várják az ingatlaneladókat és vásárlókat.

 

Kosztolánczy György, az OTP Ingatlanpont ügyvezető igazgatójaAz év végéig megduplázná a jelenleg elérhető ingatlankínálatát az OTP Ingatlanpont, az ügyfelek még jobb kiszolgálását pedig további irodák nyitásával támogatnák, miközben közel száz új munkahelyet hoznának létre országszerte: körvonalakban ezek a cég legfontosabb tervei 2013-as évre. Az OTP csoport ingatlanközvetítő hálózata a napokban fontos mérföldkőhöz érkezett, a kínálata ugyanis meghaladta az 5000 eladó ingatlant. „Hosszú utat tettünk meg az egy évvel ezelőtti indulásunk óta, ez idő alatt sikerült a nulláról felépíteni az országos közvetítőhálózatunkat, amely jelenleg 26 irodával működik és egyedülálló módon minden megyében rendelkezik képviselettel. Mára a legnagyobb hálózatok között tartanak számon bennünket” – értékeli az eltelt egy évet Kosztolánczy György, az OTP Ingatlanpont ügyvezető igazgatója.
 

 

Hir_20130422_listaAz ügyfelek számára elérhető ingatlankínálat folyamatosan és lendületesen bővül, ráadásul a jelenleg több mint ötezer ingatlan jelentős része egyedi, azaz csak az OTP Ingatlanponton keresztül vásárolható meg. Az ingatlanállomány már több mint felét a piaci megbízások teszik ki, és ezen a téren további jelentős bővülésre számítanak az év hátralevő részében. „A még teljesebb körű, még rugalmasabb ügyfélkiszolgálás érdekében az eddig használt kizárólagos megbízások mellett immáron általános szerződésekkel is állunk az ingatlaneladók szolgálatára. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jövőben nagy számban várjuk olyan ügyfelek érkezését is, akik esetleg már másik közvetítővel is leszerződtek” – magyarázza az ügyvezető igazgató. „Ennek is köszönhetően, valamint a jelenlegi növekedési ütemet figyelembe véve azt várjuk, hogy az év végére megduplázódhat az OTP Ingatlanpont állománya, és meghaladhatja a tízezer ingatlant” – teszi hozzá.

Az elérhetőségük és hozzáférhetőségük további javítása érdekében az idén is folytatja a hálózatfejlesztést az OTP Ingatlanpont, amellett, hogy egyedüliként az ország összes megyéjében már most is rendelkeznek irodával. A korábbi megyei fókusz mellett a közeljövőben elsősorban a fővárosban nyitnak új irodákat. A hálózatbővítés természetesen munkahelyteremtést is jelent egyben. „Jelenleg összesen több mint háromszázan dolgoznak a cégnél, ám folyamatos a toborzás vidéken és Budapesten egyaránt. Terveink szerint év végéig 400 főre nőhet a munkatársaink száma”- mondja Kosztolánczy György.

A támogatási környezet segítheti az ingatlanpiacot

Vissza