Exkluzív lehetőség: álmaid otthonát az OTP bankfiókokban is megtalálhatod

2013.09.17, 1:33:

Az OTP Ingatlanpont egyre inkább képes kamatoztatni a többi ingatlanközvetítővel szembeni előnyét, miszerint banki háttér is áll mögötte. Az OTP bankfiókjai számos megjelenési formát, marketingtámogatást biztosítanak az OTP Ingatlanpont számára, jelentősen javítva a hirdetett ingatlanok értékesíthetőségét. A nagyobb hatékonyság kétségkívül elsődleges szempont a megbízók számára, így amikor arról döntenek, miként értékesítsék lakásukat, a bankfiókokban való megjelenés lehetősége igencsak sokat nyomhat a latba.

Egyre erősebb az együttműködés az OTP ingatlanközvetítő hálózata és a hitelintézet bankfiókjai között, ezáltal az OTP Ingatlanpont értékesítési csatornák széles palettáján érheti el a potenciális lakás- és házvásárlókat. Az OTP bankfiókjai számos lehetőséget nyújtanak az Ingatlanpont kínálatának minél szélesebb körű bemutatásához, hirdetéséhez.

Megjelenési formák

A fiókokban elterjedtté váltak a konkrét ingatlanok hirdetéseit tartalmazó vitrinek, szórólapok, plakátok, illetve kirakatmatricák, melyek könnyedén felkeltik a potenciális ügyfelek érdeklődését. Emellett a sorszámkiadók, illetve plazmatévén futó spotok is hatékonyan irányítják a fiókban várakozók figyelmét az Ingatlanpont kínálatára. A merítés pedig igen nagy: az OTP mintegy 400 bankfiókja által a bank több mint négymillió ügyfelét lehet elérni ily módon.

Személyes segítség

A banki háttér további előnye, hogy a fiókokban a belső kommunikációs anyagokon, illetve kihelyezett marketing anyagokon keresztül a banki ügyintézők is tudnak segíteni az Ingatlanpont szolgáltatásainak ismertetésében, illetve rögzítve az ügyfél adatait és érdeklődésének tárgyát segítik a helyi illetékessel való kapcsolatfelvételt. Még fontosabb azonban, hogy havonta négy nap az ingatlanpont értékesítői személyesen várják az érdeklődőket, hogy bemutassák számukra az Ingatlanpont szolgáltatásait és segítsék őket az első lépések megtételében, sőt az igények és lehetőségek fényében konkrét ingatlanajánlatokkal is előállhatnak. Mindezen felül a fiókokban érdeklődők első kézből szerezhetnek tudomást az OTP Bank által biztosított kedvezményes, egyedi finanszírozású konstrukciókról.

Minden tizedik érdeklődés bankfiókokon keresztül érkezik

Az OTP Bank többmilliós ügyfélkört elérő, 400 fiókból álló hálózatában rejlő előnyt jól szemlélteti az Ingatlanpont felmérése is, miszerint a hálózat által meghirdetett ingatlanok iránt minden tizedik érdeklődés a bankfiókokon keresztül érkezik be. Ez az arány meghaladja azt a mértéket, ami a helyi újságokban, reklámkiadványokban való megjelenés révén fut be az Ingatlanponthoz.

Kiemelten fontos a megismerhetőség

A banki háttér által biztosított megjelenési lehetőség szintén kiemelt fontosságú, amit jól alátámaszt az Ingatlanpont egy másik felmérése, miszerint tízből hatan azért bíznak meg ingatlanközvetítőt, mert azok segítenek megismerhetővé, és ezáltal értékesíthetővé tenni az eladó ingatlant. A tendenciák arra engednek következtetni, hogy a jövőben az eladók szemében a még inkább előtérbe kerülnek az olyan közvetítői hálózatok, amelyek jelentős marketingtámogatást tudnak biztosítani az ingatlanok hirdetéséhez - az Ingatlanpont esetében pedig a bankfióki háttér kiemelt szerepet játszik ebben.

Vissza