Nyerje meg álomotthonát a Mammutban! – Időszakos OTP Ingatlanpont stand várja az érdeklődőket a bevásárlóközpontban

2013.09.30, 0:34:

Szívesen köti össze a kellemeset a hasznossal?  Most akár vásárolgatás és kirakat nézegetés közben is rábukkanhat álmai otthonára, sőt, ha igazán szerencsés, akár meg is nyerheti az OTP Ingatlanpont ajánlatának egyik kulcsrakész ingatlanát a Mammut 15 éves születésnapja alkalmából rendezett nyereményjátékon.

Sokan ábrándoznak arról, hogy egy napon majd kezükben tarthatják álmaik otthonának kulcsát, mégpedig lehetőleg minél hamarabb – az anyagiak azonban komoly korlátot szabnak mindennek. Most azonban három bevásárlás árából is beköltözhetünk álmaink ingatlanjába az OTP Ingatlanpont és a születésnapját ünneplő Mammut bevásárlóközpont nyereményjátékának köszönhetően, amely egyedülálló módon ilyen értékes fődíjjal kecsegtet. Érdemes lehet próbára tenni a szerencsénket!

Az idén 15 éves Mammut ugyanis igazán különleges meglepetéssel készült, másfél évtizedes fennállása örömére ugyanis, nem kevesebbet, mint az OTP Ingatlanpont kínálatának egyik újépítésű 45 négyzetméteres kulcsrakész lakását fogják kisorsolni a bevásárlóközpont látogatói között. Az álomingatlannal kecsegtető nyereményjáték ráadásul ötvözi a kellemeset a hasznossal, ugyanis a részvételhez lényegében nem kell mást tenni, mint augusztus 28. és november 20. között három alkalommal legalább 15 ezer Forint értékben vásárolni a Mammutban – a játék és a sorsolás menetéről, illetve a pontos feltételekről a nyereményjáték weboldalán találhat bővebb információt.

Sőt mi több, mostanában nemcsak az igazán szerencsések találhatnak rá álmaik otthonára a Mammutban, hanem bárki, aki a szokásos nézelődés és vásárolgatás helyett vagy mellett kedvet kap egy igazán széleskörű és változatos ingatlanajánlat végigböngészésére. November 29-ig ugyanis az OTP Ingatlanpont Mammut 2 földszintjén berendezett standjánál mind bámészkodásra, mind érdeklődésre, mind komolyabb ajánlatokról való tárgyalásra lehetősége nyílik az arra járóknak. Akár az első impulzus hatására sodródik valaki a standhoz, akár komoly ingatlanvásárlási céllal érkezik, az OTP Ingatlanpont értékesítői készséggel állnak szolgálatára, felkészülve mind hasznos tanácsokkal, mind konkrét ajánlatokkal.

Kellemes környezet, kötetlen hangulat és egy nemcsak látványos, hanem már első ránézésre is informatív stand várja az érdeklődőket, változatos ajánlatokkal és felkészült értékesítőkkel. A sokak számára elsőre talán frusztrálónak tűnő irodai hangulatnak nyoma sincs, attól azonban mégsem kell tartanunk, hogy a könnyedebb hangulat a szakmaiság vagy az információk rovására menne, hiszen a budai és pesti ingatlanokat bemutató szórólapok, a kihelyezett ajánlati lapok, az újépítésű projektekről vetített informatív reklámfilmek, és nem utolsó sorban a naprakész értékesítők minden kérdésre megadják a választ. Azonban az sem marad le semmiről, aki véletlenül akkor jár a standnál, amikor nincs ott értékesítő – ilyenkor egy formanyomtatvány kitöltésére van lehetőség, amely alapján az OTP Ingatlanpont munkatársai rövid időn belül felveszik a kapcsolatot az érdeklődővel.

Vissza