Nyerjen milliókat OTP Lakáshitellel!

2014.03.04, 8:07:

Lakásvásárlást, költözést tervez? Most tavasszal minden adott lehet, hogy megvalósítsa álmait, sőt, akár több millió forinttal is gazdagabb lehet, az OTP Bank különleges tavaszi nyereményjátékának köszönhetően. Ráadásul, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából választ ingatlant, megduplázhatja a nyereményét. Költözésre fel!

Most igazán érdemes lehet belevágnia a költözésbe annak, aki már régebb óta fontolgatja a lakásvásárlást, ugyanis rendkívüli tavaszi lakáshitel-akciót hirdet márciusban az OTP Bank. Ennek keretében 0 forint induló díjjal lehet választani az OTP Otthonteremtési Lakáshitelei közül, ami egy átlagos 5 millió forintos hitelösszeg esetén hozzávetőleg 210 ezer forint kedvezményt jelent. Az akció keretében az ügyfelek mentesülnek az ügyintézési díj, a fedezetkezelési díj, a közjegyzői díj és a hitelkeret-beállítási jutalék alól, a hitelbiztosítéki értékmegállapítási díjat pedig a szerződést követően visszatéríti nekik a bank. Az OTP Otthonteremtési kamattámogatott lakáshiteleinek THM-je 6,17 -7,47 százalék.

És ez még nem minden, aki OTP Lakástakarékkal igényli a lakáshitelt, akár milliomossá is válhat, hiszen az akció időtartama alatt megnyerheti az 5x3 millió forint egyikét. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen ilyen rendkívüli akcióval most először lehet találkozni az OTP-nél. Aki ráadásul az OTP Ingatlanpont ingatlanközvetítő-hálózat kínálatából választ magának ingatlant, meg is duplázhatja ezt a nyereményt. De természetesen nem csak a milliók reménye miatt érdemes az OTP Ingatlanponthoz fordulni, sőt. Az ország egyik vezető ingatlanközvetítő-hálózataként az Ingatlanpont rendelkezik az egyik legnagyobb kínálattal: több mint 8200 lakóingatlan közül válogathatnak az ügyfelei. Ráadásul a portfólió jelentős részét olyan lakások, házak teszik ki, amelyeket csak náluk lehet elérni, más hálózatban nem, így a lakást keresőknek semmiképpen sem érdemes kihagyniuk, hogy az OTP Ingatlanpont kínálatában is körül nézzenek. Szintén nagy előny az ingatlant keresők számára, hogy az OTP Ingatlanpont irodáiban egy helyen érhető el gyakorlatilag minden lakásvásárlással kapcsolatos szolgáltatás. Az elérhetőség szintén nagy előnye a hálózatnak, hiszen országszerte több mint 40 OTP Ingatlanpont iroda várja az ügyfeleket, de a szolgáltatásaik az OTP 400 bankfiókjában is igénybe vehetők. A banki háttér az eladók számára is előnyt jelenthet, hiszen ha az OTP Ingatlanponttal kötnek megbízást, akkor a közvetítő segíthet a potenciális vásárlóknak a finanszírozási kérdésekben, így könnyebbé válhat az ingatlan értékesítése.

Így vehet részt a nyereményjátékban!

A milliókért szóló játékban azok a nagykorúak vehetnek részt, akik 2014. március 1. és 2014. június 30. között az OTP Banktól lakossági lakás- vagy szabadfelhasználású jelzálog típusú ingatlan hitelt igényelnek, és legkésőbb az Ingatlanhitel első folyósítási időpontjáig legalább havi 6.000 forint betétösszegre szóló új lakástakarék szerződést kötnek az OTP Lakástakarék Zrt-vel. Azok, akiknek a hitel igénylése időpontjában van már lakástakarék szerződésük, úgy vehetnek részt az akcióban, ha havi befizetéseiket 6000 forinttal megemelik, vagy a 20 ezer forintos maximumra emelik. Aki a maximális 20 ezer forintos betétösszegű lakástakarék szerződéssel rendelkezik a hitel igénylésekor, további feltétel nélkül indulhat a milliós nyereményekért.

Aki megfelel a feltételeknek, regisztrálnia szükséges az www.otpbank.hu/portal/hu/IngatlanhitelAkcio oldalon található alkalmazásban elérhető regisztrációs adatlap segítségével, személyes adatainak megadásával. Ez után egy kvízjáték kérdéseire kell válaszolnia. A helyes kitöltők vesznek részt végül a sorsoláson, amelyen 5x3 millió forint nyeremény talál gazdára, illetve ennek duplája, ha a nyertes az OTP Ingatlanpont kínálatából választott magának ingatlant. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.otpbank.hu/portal/hu/IngatlanhitelAkcio oldalon.

Vissza