Nézzen lakást, és vegyen bútorokat olcsóbban!

2014.09.18, 9:08:

Lakást keres, és új bútorokat is vásárolna hozzá, de a lakberendezésre már nem maradna elegendő pénze? Nézzen meg egy ingatlant az OTP Ingatlanpont kínálatából, és egy kuponfüzetet kap ajándékba, amellyel 10-30 százalékkal olcsóbban vásárolhat a Kika áruházaiban. A kuponok az előszobabútoroktól kezdve az ülőgarnitúrákig számos lakberendezési tárgy vásárlásánál felhasználhatóak, így a segítségükkel akár az egész lakás bútorzatát is kedvezményes áron alakíthatjuk át.

A lakberendezési katalógusokat lapozgatva sokan álmodoznak róla, hogy ha lakást vásárolnak, az új otthonukat teljesen a saját ízlésük szerint alakítják ki, kényelmes sarokkanapét vagy széles étkezőasztalt, a csempe színéhez illő szép fürdőszobaszekrényt vásárolnak.

Az álomotthon megvalósításában komoly segítséget nyújthat az OTP Ingatlanpont és a Kika közös kampánya, amelynek keretében mindenki, aki 2014. szeptember 1. és 2014. december 31. között megnéz egy ingatlant az ingatlanközvetítő hálózat kínálatából, az ingatlanközvetítőtől egy 22 kuponból álló füzetet kap ajándékba, amely a Kika összes magyarországi bútoráruházában jelentős kedvezményekre jogosítja fel tulajdonosát 2015. február 28-ig. A kuponok révén 10-30 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk, és az akció a konyhabútorokra éppúgy vonatkozik, mint mondjuk a nappali szekrénysorokra vagy a lámpákra és szőnyegekre; de a kuponfüzet révén például ingyenes egyenes függönyvarrásra is van lehetőség.

A kuponfüzetben 10, 15, 20 és 30 százalékos kedvezményekre feljogosító kuponok vannak; előszoba- vagy konyhabútort 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk, ugyanakkor a dohányzóasztalok, ülőgarnitúrák, ágyak vagy étkezőbútorok esetében 15 százalék, a szegett szőnyegeknél és törölközőknél 20 százalék, végül a keleti szőnyegeknél 30 százalék az árkülönbség.

A kedvezmény igénybe vételének persze nem feltétele a lakásvásárlás, mindössze egy lakásnézésre van szükség, illetve még arra, hogy a lakásnézőnek meg kell adnia néhány adatot magáról, amelyet az OTP Ingatlanpont üzletszerzés céljából az adatbázisában rögzít; cserébe több tízezer, sőt akár több mint százezer forintot is spórolhatnak a bútorvásárlásnál a résztvevők.

De azok, akik a lakásvásárláson gondolkodnak, még a kuponoknál is többet nyernek: az OTP Ingatlanpont egyike a legfontosabb ingatlanközvetítő hálózatoknak, így aki körültekintően akarja megválasztani az új otthonát, érdemes megismernie az OTP Ingatlanpont kínálatát, mert az ingatlanok meghatározó részére kizárólagos megbízásuk van.

A kuponfüzet itt elérhető.

Vissza