Lakásbörze 2015 tavaszán

2015.04.10, 7:45:

Cégünk újra részt vett kiállítóként Budapesten, a Lurdy-házban március 27-29. között megrendezésre kerülő Lakásbörzén. A helyszínen közel száz standon megannyi ingatlanközvetítő, beruházó cég és kapcsolódó finanszírozási termékeket kínáló cég képviseltette magát. A látogatók több mint százezer lakás közül válogathattak.

 

„Munkatársaink péntektől egész hétvégén át várták az érdeklődőket a kiállítási terület bejáratánál lévő standunkon. Elsősorban lakáskeresőként kerestek fel minket, de mi eladó ingatlanjaik értékesítésében is szívesen segítünk. Felvettük keresési igényüket, s a rendezvényt követő napokban konkrét ajánlatokat küldtünk számukra. Az ingatlan keresés folyamata alatt, amennyiben ügyfél igényli, folyamatosan tájékoztatjuk a rendszerünkbe kerülő, egyeztetett paramétereknek megfelelő ingatlanokról. A finanszírozási megoldások iránt érdeklődőket szakértő kollégáink látták el hasznos információval” – emlékszik vissza a József körúti irodánkban dolgozó ingatlanközvetítő munkatársunk, Horváth Dóra.

Standunkat nemcsak a látogatók dicsérték, hanem a rendezvény szervezői is elismerték, s nekünk ítélték a Legkreatívabb stand díját.

Vissza