Karrier megkoronázása OTP Ingatlanpont módra: újabb irodanyitás Miskolcon

2016.03.29, 5:05:

Miskolc legsikeresebb pénzügyi közvetítője, eredményes ingatlanközvetítője Airizer Csabáné, Andrea a Szemere utca 2. szám alatt barátnőjével, Tasnádi Zsuzsával megnyitotta a város második OTP Ingatlanpont irodáját, és további irodanyitásokat is terveznek a megyében!A Corvin utca 1-3. szám alatt évek óta eredményesen, ügyfeleink megelégedésére működő irodánk mellett az ingatlanpiac szárnyalása okot adott a bővülésre, Andrea pedig évek óta álmodott arról, hogy stratégiai partnerünk legyen, irodát nyisson, átadja és kamatoztassa szakmai tapasztalatát, másokat is sikeressé tegyen. Az iroda még csak néhány hete nyitott meg, máris több, mint 10 értékesítő várja az ügyfelek ostromát.

Az iroda megnyitó ünnepségén a tulajdonosok örömében az ingatlanközvetítő hálózat vezetői mellett a városvezetés,  az OTP Bank képviselői, helyi beruházók és a helyi média is osztoztak. Nézze meg az eseményről készült videót, merítsen lendületet mások álmainak megvalósulásából!

Nyisson Ön is OTP Ingatlanpont irodát! Ha már megérezte a siker ízét az élet bármely területén vagy nagyon vágyik rá, itt hátteret és támogatást kap álmai megvalósításához. Várjuk jelentkezését bármely nagyobb városból. Bővebb információ:https://www.otpip.hu/hir/stratpartner

Vissza