Élvezze a tűzijátékot élőben a kanapéjáról!

2017.08.18, 0:21:

Három nap múlva újra megrendezik az év egyik leglátványosabb eseményét, az augusztus 20-i tűzijátékot, ráadásul idén új helyszínen. A rendezvényre minden évben több millióan kíváncsiak, közülük többszázezren figyelik a helyszínről élőben. Habár a látványos show csak sötétedés után kezdődik, a legjobb helyekért sokan már kora délután elindulnak. De hol érdemes lakást venni annak, aki jövőre a kanapéjáról nézné a tűzijátékot – méghozzá élőben?

A szervezők idén a szokásostól kicsit eltérő helyszínen, a Lánchíd és a Margit híd közötti Duna-szakaszon rendezik meg az augusztus 20-i tűzijátékot. A rendezvényre az ország minden részéről érkeznek, sokan külföldről is, így gyorsan elkelnek a legjobb köztéri helyek. Aki úgy tervezi, hogy jövőre kimaradna a tolongásból és inkább otthonról nézné élőben a tűzijátékot, annak csak a megfelelő ingatlant kell megtalálnia. Habár nem sokan keresnek új otthont kizárólag a tűzijáték miatt, mégis egyre többször találkozhatnak a potenciális vevők olyan hirdetésekkel, amelyben az eladók hozzáadott értékként ezt is kiemelik, és szépen elkészített panorámás képekkel együtt ez akár növelheti is az ingatlan árát.


Élvezze a tűzijátékot élőben a kanapéjáról!


De hol érdemes lakást keresni, ha a tűzijáték-nézésre alkalmas panoráma is szempont?

Az OTP Ingatlanpont kínálatát böngészve a fényűző panorámás V. kerületi nagypolgári lakásoktól kezdve egészen a XVII. kerületi kislakásig sokféle ingatlannal találkozhat az ember, ahonnan jól látható a tűzijáték.

A legjobb helyszínek

Az egyik legszebb kilátás közvetlenül a Belgrád rakpartról nyílik, itt például luxusingatlanok várják azokat, akik augusztus 20-án is élveznék a dunai látképet. Aki nem engedheti meg magának, hogy közel 100 milliót költsön egy ingatlanra, az ennél jelentősen olcsóbban találhat Gellért-hegyi panorámás panelt is, ahonnan szintén teljes egészében látható az ünnepi show.

Még innen is jól látható

Annak is van lehetősége jó kilátássál lakást vásárolnia, aki nem szívesen költözik a városközpontba. Kifejezetten ilyen környék a XII. kerületben található Széchenyi-emlék út és környéke. Kevesen gondolnák, de akár XVII. kerületi Rákoscsabán vagy a XVI. kerületi Malomdomb környékén is elérhetőek olyan lakások, ahonnan otthonról is a tűzijáték szinte minden részlete jól látható, még ha kevésbé közelről is.

Aki igazán kitartó, az a XXII. kerületben Budafokon vagy XI. kerületben Gazdagrét környékén is találhat tűzijáték-nézésre alkalmas ingatlant, de a XIII. kerületi Marina-part új lakásai között is érdemes körülnézni.

https://www.otpip.hu/kereses

Vissza