Ünnepeljen velünk! 5 éves lett az OTP Ingatlanpont!

2016.11.15, 0:00:

Bízza ránk ingatlana értékesítését, és 500 000 Ft értékig visszanyerheti a megbízás díját!

Ünnepeljen velünk! 5 éves lett az OTP Ingatlanpont!

Születésnapunk alkalmából 5 megbízásunk díját sorsolást követően visszafizetjük, legfeljebb 500 000 Ft értékben. A sorsoláson azon Megbízóink vehetnek részt, akik 2016. október 24. - november 27. között megbízási szerződést kötnek az OTP Ingatlanponttal és ingatlanuk 2017. április 30-ig sikeresen közvetítésre kerül, mely után megfizetik a megbízási díjat.

A Nyereményjátékban az OTP Ingatlanpont minden megbízási szerződése részt vehet, amelyet

· annak Megbízói a 2016. október 24. és 2016. november 27. közötti időszakban ingatlan eladására vonatkozóan kötnek az OTP Ingatlanponttal, és

· a megbízási szerződés tárgyát képező ingatlant a szerződéskötéstől számított 6 hónapon belül, de legkésőbb 2017. április 30-ig az OTP Ingatlanpont sikeresen közvetíti, és

· a sikeres közvetítést követően az ingatlanközvetítés után járó megbízási díj teljes összege legkésőbb 2017. május 10-ig kiegyenlítésre kerül az OTP Ingatlanpont felé, és

· a megbízások Megbízói a Nyereményjáték időszaka alatt hozzájárulásukat adják a Nyereményjátékban való részvétel valamint a nyeremény átadása céljából történő adatkezeléshez.


Az akcióban a fenti időszak alatt

· természetes személyek által

· használt ingatlanokra,

· értékesítési céllal kötött új megbízási szerződések vesznek részt.Egy megbízó több, a fenti feltételeknek megfelelő megbízási szerződéssel is részt vehet a Nyereményjátékban, ezáltal többször is jogosult a nyereményre!

A Nyereményjátékban részt vevő Megbízások közül 2017. május 17-én közjegyző jelenlétében kerül kisorsolásra az az 5 nyertes Megbízás, melyek Megbízóinak maximum bruttó 500.000 Ft/megbízás erejéig visszafizetjük a megbízási díjat. A nyerteseket postai és elektronikus úton értesítjük, és nevüket a nyeremenyjatek.otpip.hu valamint az OTP Ingatlanpont Facebook oldalán (facebook.com/otpingatlanpont) is közzétesszük a sorsolást követő munkanapon.

A nyereményjátékban való részvételre vonatkozó részletes feltételeket, továbbá a játék leírását a Nyereményjáték Szabályzat tartalmazza.

 

Bízza meg a biztos hátterű OTP Ingatlanpontot ingatlana értékesítésével!

Keresse tanácsadóinkat az Önhöz legközelebbi OTP Ingatlanpont irodában: https://www.otpip.hu/elerhetosegek
A 2017. május 17-én közjegyző jelenlétében megtartottuk az 5 éves születésnapi nyereményjáték sorsolását.

A nyertesek névsora:

Csizmár Mihály, Szolnok
Dobriné Nyerges Rózsa, Budapest
Papp Ferenc, Miskolc
Stefán István, Eger
Szalay András, Budapest

Ezúton is szeretnénk gratulálni az 5 szerencsés nyertesünknek, akik maximum 500.000 Ft értékig visszanyerték megbízásuk díját!A Színes világ – színes otthon nyereményjáték szabályzata itt érhető el:

Felhasználási feltételek, adatkezelési és játékszabályzat

A paksi OTP Ingatlanpont iroda Facebook nyereményjátékának szabályzatai itt érhető el:

2 x 1.500- Ft értékű hamburger utalvány facebook nyereményjáték szabályzat

4.000- Ft értékű ajándékkosár facebook nyereményjáték szabályzat

Vissza