Szívesen csatlakoznál ingatlan- és pénzügyi közvetítőként vagy akár vezetőként az OTP Ingatlanpont csapatához?

Szívesen csatlakozna ingatlan- és pénzügyi közvetítőként vagy
akár vezetőként az OTP Ingatlanpont csapatához?

Ha szívesen foglalkozik emberekkel, és hisz önmagában, nem éri be átlagfizetéssel, és fontos, hogy olyan csapatban dolgozzon, ahol számíthat a támogatásra, rengeteg az energiája, és tenni akar céljai megvalósításáért, akkor az OTP Ingatlanpontnál elérheti ezt!

Mindehhez kiemelkedő infrastruktúrát és kimagasló jövedelemlehetőséget biztosítunk, regionális, országos, és akár nemzetközi karrierprogrammal.

Nem csak szakmabeliek jelentkezését várjuk. Akár pályakezdőként vagy pályamódosítóként is várjuk jelentkezését fényképes önéletrajzzal a karrier@otpip.hu e-mail címen, a tárgyban jelölve a tevékenység végzésének városát.

Amennyiben pályázata megfelel elvárásainknak, úgy a többfordulós kiválasztási folyamat kezdeteként egy személyes találkozó időpontjának egyeztetése céljából értesítjük.

Jelentkezem

IKA_hr

Hitelezési tanácsadó

Hitelezési tanácsadó

 

Az OTP Ingatlanpont Kft. az elmúlt pár év dinamikus növekedésének köszönhetően az ingatlanszektor meghatározó szereplőjévé vált. A cégcsoporthoz tartozó OTP Pénzügyi Pont Kft. most hitelezési munkatársat keres.
Osztozzon velünk az ingatlan-; és hitelpiaci fellendülésből, valamint a növekvő ügyfélforgalomból, csatlakozzon bejáratott ingatlanközvetítő irodánkhoz az ország bármely területén.