Eladná ingatlanát?

A sikeres ingatlanértékesítés kulcsa: az ingatlanközvetítő

Az OTP Ingatlanpontnál évről-évre több ügyfelünknek segítünk abban, hogy a legjobb áron, biztonságosan és problémamentesen tudják eladni ingatlanjukat. Naprakész piacismerettel rendelkező, szakképzett és tapasztalt tanácsadóink az ingatlaneladás minden pontján ügyfeleink segítségére vannak, így megkönnyítik az értékesítés teljes folyamatát.

Segítségünkkel akár napokon belül eladhatja ingatlanát! A megbízási szerződés megkötése után ingatlana megjelenik honlapunkon, így elérhetővé válik többezer regisztrált ügyfelünk számára.
Személyes ügyfélfiókján keresztül pedig naprakészen nyomon követheti, kontrollálhatja az adásvétel lépéseit, és egy helyen megtalálja az összes kapcsolódó dokumentumot.


Miért válassza az OTP Ingatlanpontot?

 

Banki háttér

Az OTP Bank fiókhálózatán keresztül többmilliós ügyfélkört tudunk elérni, és felkelteni érdeklődésüket a kínálatunkban lévő ingatlanok iránt. A több mint 90 ingatlanirodánkon kívül a bankfióki kirakatokban is van lehetőségünk az Ön ingatlanának hirdetésére.

Átláthatóság

Szolgáltatásunk minőségének növelése érdekében honlapunkon létrehoztuk a KAPCSOLATIPONT nevű ügyfélfiókot, melyen keresztül naprakészen nyomon követheti az adásvétel teljes folyamatát, és minden adatot, dokumentumot egy helyen tud elérni. A folyamat minden részét kedve szerint ellenőrizheti, és látja, hogyan áll a megbízása. Ennek az újításnak köszönhetően olyan nyitott működést tudtunk megvalósítani, amelyhez fogható ma még nincs a magyar piacon.

Ármeghatározás

Az ingatlan értéke számtalan tényezőtől függ, éppen ezért a megfelelő eladási ár meghatározása egyáltalán nem egyszerű. Szakértelemmel és naprakész piaci ismerettel rendelkező ingatlan tanácsadóink segítenek Önnek az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában. A rendelkezésünkre álló tranzakciós és kínálati adatbázisokból megbízhatóan meg tudjuk határozni az ingatlan optimális irányárát, amely nélkülözhetetlen a sikeres és gyors értékesítéshez.

Vevőkezelés

Az ingatlaneladással járó nehézségek, mint az érdeklő telefonhívások és e-mailek kezelése, a kérdések megválaszolása, a megtekintési időpontok egyeztetése és a felesleges körbevezetések rengeteg időt vesznek el. Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk keretében fogadjuk és kezeljük Ön helyett az érdeklők megkereséseit, ezzel is kényelmessé téve az ingatlan eladásának folyamatát. Ezenfelül felmérjük a vevőjelöltek keresési paramétereit és pénzügyi lehetőségeit annak érdekében, hogy olyan ingatlant mutassunk be számukra, amely leginkább megfelel elvárásaiknak, így Ön kizárólag komoly érdeklődőkkel találkozik.

Képviselet

Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig partnerként állunk Ön mellett, végigkísérjük és segítjük az adásvétel teljes folyamatában. Szakértőink megfelelő gyakorlattal rendelkeznek ahhoz, hogy képviseljék ügyfeleink érdekeit az áralkuban is.

Finanszírozás

Ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében a kínálatunkból választó vevőinknek OTP Bank által biztosított kedvezményes, egyedi finanszírozási konstrukciókat tudunk ajánlani.


Bízzon meg kizárólag minket ingatlana eladásával!

Miért éri ez meg Önnek?

 

Maximális haszon

A vevői érdeklődések egy kézben összpontosulnak, így több vételi ajánlat esetén az Önnek legkedvezőbbet kínáljuk fel.

Kiemelt marketing-támogatás

A hazai ingatlanpiac összes meghatározó online hirdetési felületén megjelentetjük kizárólagos ingatlankínálatunkat.

Testreszabott megoldások

Tulajdonosként Ön is értékesítheti ingatlanát, ekkor is támogatjuk az áralkuban és a szerződéskötésben.

Jogtisztaság

Amennyiben több közvetítőnek ad megbízást, előfordulhat, hogy több cég is jogosulttá válik a jutalékra. Kerülje az ilyen helyzeteket, szavazzon bizalmat nekünk a jogtiszta ügylet érdekében is!

Adásvétel támogatása

Miután megtaláltuk Önnek a vevőt, minden lehetséges módon támogatjuk az adásvételi szerződés mielőbbi megkötését. Tulajdoni lap másolatot biztosítunk, és pénzletéttel garantáljuk Ön felé a vételi szándékot. Segítünk az ingatlan energetikai tanúsítványának megszerzésében is.


Hozza meg a legjobb döntést!

Bízza ránk ingatlana értékesítését, és tulajdonosi szemlélettel gondoskodunk otthonáról!

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, keresse az Önhöz legközelebbi OTP Ingatlanpont irodánkat!

Kapcsolat