Megtalálta álmai otthonát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár?

 

Az OTP Ingatlanpont leányvállalatán, az OTP Pénzügyi Pont Kft.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP-kamat- és díjkedvezményeket nyújt.
Szakképzett kollégáink gyorsított ügyintézéssel, személyesen, igény esetén ügyfeleink otthonában és banki nyitva tartáson túl is rendelkezésre állnak.

Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén ügyfeleinknek lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is.

Új ingatlan vásárlása/építése esetén:

  • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
  • adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás,
  • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
  • piaci feltételű lakáshitelek.

Használt ingatlan vásárlása esetén:

  • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
  • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
  • piaci feltételű lakáshitelek.

Az OTP Ingatlanponton keresztül igényelt lakáshitelek kedvezményes kondícióit a mindenkor hatályos Lakáshitel Hirdetmények tartalmazzák.

Tudjon meg többet lakáshitelekről az OTP Bank honlapján:

OTP lakáshitelek

Amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlan valamelyike felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon az ingatlan adatlapján feltüntetett értékesítőhöz, aki a finanszírozásban is megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

További információért keressen bennünket!

Kapcsolat

Fogyasztóvédelmi tájékoztató:

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Az OTP Pénzügyi Pont Kft. (1051 Budapest, Mérleg utca 4., 5. em., adószám: 23324592-2-41) a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt és nyilvántartott függő pénzügyi közvetítő, amely az OTP Csoport, mint megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli, és a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért a megbízótól a pénzügyi termékek közvetítéséért közvetítői díjazásban részesül.

A felügyeleti nyilvántartásban a fentiek hitelessége a MNB honlapján nyilvánosan ellenőrizhető.

Kamat- és díjkedvezmény


Díjelengedési akció keretében 2018. október 17-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. október 31-ig (kivéve: Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek) lakáshitel igénylésekor:

•  a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (ügyletenként egy ingatlanhoz kapcsolódó egy érték-megállapítás     esetén) nem kell megfizetni - kivéve ha a szerződéskötés meghiúsul -, ha a személyes adatok kezelésére vonatkozó     szabályoknak megfelelően az adós vagy adóstárs hozzájárul a személyre szabott ajánlatok kidolgozása és     ajánlattétel céljából történő adatkezeléshez és adattovábbításhoz az erről szóló tájékoztatóban megjelölt     valamennyi OTP bankcsoporttag tekintetében

•  a folyósítási díjat nem kell megfizetni törlesztési biztosítás kötése és – a hitel első részfolyósítását követő 3 évig -     szerződésszerű teljesítése esetén, illetve

•  a közjegyzői költség* 50%-át az OTP Jelzálogbank utólag megtéríti

    (*A jelen akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített     közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire     vonatkozik, amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által     elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.


Az online kamatkedvezmény kampány (online kupon akció) 2018. július 15-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. október 31-ig tart, mely időszak alatt online érdeklődés (visszahívás kérés) keretében kapott kuponkóddal igényelt piaci – nem támogatott – lakáshitel illetve jelzálog típusú hitel kamatából 0,25 százalékpont kedvezményt kaphat. A részletes feltételek a Részvételi szabályzatban találhatók.


THM információk

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2018. október 1-én érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -

•  a megadott hitelösszeg után nyújtott kamatkedvezmény,

•  a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,

•  a Részvételi szabályzatban foglaltak alapján elérhető 0,25 százalékpont online kamatkedvezmény, továbbá

•  az akciós díjkedvezmények
    figyelembe vételével került kiszámításra.


Reprezentatív példa - 2018. október 1-én hatályos kondíciók

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén


•  240 db törlesztőrészlet: 32.298 Ft/hó

•  4,68%-os változó éves kamat - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott     feltételek teljesítése esetén, hűségszolgáltatás keretében 150.000 Ft és 349.999 Ft közötti havi – munkabér ill.     nyugdíj jogcímén érkező - jövedelemutalás mellett nyújtott 1 százalékpont kamatkedvezménnyel (3 hónapos     Bubor + 4,49%, 2018. október 1-én érvényes 3 hónapos Bubor (0,19%))
•  visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 7.856.086 Ft

• a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 104.620 Ft

• THM: 5,1%

Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Kamat- és díjkedvezmény

Díjelengedési akció keretében 2018. október 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. október 31-ig(kivéve: Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek) lakáshitel igénylésekor:

-   a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (ügyletenként egy ingatlanhoz kapcsolódó egy érték-megállapítás esetén) nem kell megfizetni - kivéve ha a szerződéskötés meghiúsul -, ha a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályoknak megfelelően az adós vagy adóstárs hozzájárul a személyre szabott ajánlatok kidolgozása és ajánlattétel céljából történő adatkezeléshez és adattovábbításhoz az erről szóló tájékoztatóban megjelölt valamennyi OTP bankcsoporttag tekintetében

-   a folyósítási díjat nem kell megfizetni törlesztési biztosítás kötése és – a hitel első részfolyósítását követő 3 évig - szerződésszerű teljesítése esetén, illetve

-   a közjegyzői költség* 50%-át az OTP Jelzálogbank utólag megtérítiOTP Lakástakarék alábbi feltételekkel történő igénybevétele esetén:

            -   Új, minimum 20.000 Ft havi betétösszegű, Start U termékmódozatú lakástakarék szerződés megkötése, és annak szerződésszerű** teljesítése a hitel első részfolyósítását követő 3 évig, vagy

            -   meglévő, a lakáshitel igénylésétől számítva minimum 1 év hátralévő megtakarítási idejű, 20.000 Ft-nál kisebb havi betétösszegű lakástakarék szerződés havi betétösszegének 20.000 Ft-ra történő emelése a szerződéses összeg módosításával és a módosított lakástakarék megtakarítási szerződés szerződésszerű** teljesítése a hitel első részfolyósítását követő 3 évig, illetve amennyiben a hátralévő megtakarítási idő kevesebb, mint 3 év, akkor a megtakarítási idő végéig, vagy

            -   az ügyfélnek hiteligénylés időpontjában már van havi 20.000 Ft betétösszegű szerződése (szerződés nincs kiutalás alatt) és annak szerződésszerű** teljesítése a hitel első részfolyósítását követő 3 évig, illetve amennyiben a hátralévő megtakarítási idő kevesebb, mint 3 év, akkor a megtakarítási idő végéig.

(*A jelen akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik, amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.

**A lakástakarék megtakarítási szerződés szerződésszerű teljesítésének tekintjük, amennyiben a szerződésszerű kiutalási időpont és a várható kiutalási időpont között max. 2 hónap eltérés van.)

Az akció szempontjából nem feltétel, hogy a lakástakarékpénztári szerződés a bankra engedményezésre kerüljön. 


Az online kamatkedvezmény kampány (online kupon akció) 2018. július 15-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. október 31-ig tart, mely időszak alatt online érdeklődés (visszahívás kérés) keretében kapott kuponkóddal igényelt piaci – nem támogatott – lakáshitel illetve jelzálog típusú hitel kamatából 0,25 százalékpont kedvezményt kaphat. A részletes feltételek a Részvételi szabályzatban találhatók. 


THM információk


A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2018. október 1-én érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -

     -  a megadott hitelösszeg után nyújtott kamatkedvezmény,a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,
     -  a Részvételi Szabályzatban foglaltak alapján elérhető 0,25 százalékpont online kamatkedvezmény, továbbá
     -  az akciós díjkedvezmények
        figyelembe vételével került kiszámításra.

Reprezentatív példa - 2018. október 1-énhatályos kondíciók

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén

- 240 db törlesztőrészlet: 32.298 Ft/hó
- 4,68%-os változó éves kamat - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén, hűségszolgáltatás keretében 150.000 Ft és 349.999 Ft közötti havi – munkabér ill. nyugdíj jogcímén érkező - jövedelemutalás mellett nyújtott 1 százalékpont kamatkedvezménnyel (3 hónapos Bubor + 4,49%, 2018. október 1-én érvényes 3 hónapos Bubor (0,19%))
- visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 7.856.086 Ft
- a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 104.620 Ft
- THM: 5,1%

Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.