Pénz illusztráció az ingatlanhitel felvételéhez

Megtalálta álmai otthonát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár?

 

Az OTP Ingatlanpont stratégiai partnerén, az OTP Pénzügyi Pont Zrt.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP-kamat- és díjkedvezményeket nyújt.
Szakképzett kollégáink gyorsított ügyintézéssel, személyesen, igény esetén ügyfeleink otthonában és banki nyitva tartáson túl is rendelkezésre állnak.

Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén ügyfeleinknek lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is.

Új ingatlan vásárlása/építése esetén:

 • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
 • adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás,
 • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
 • piaci feltételű lakáshitelek.

Használt ingatlan vásárlása esetén:

 • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
 • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
 • piaci feltételű lakáshitelek.

Az OTP Ingatlanponton keresztül igényelt lakáshitelek kedvezményes kondícióit a mindenkor hatályos Lakáshitel Hirdetmények tartalmazzák.

Tudjon meg többet lakáshitelekről az OTP Bank honlapján:

OTP lakáshitelek

Amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlan valamelyike felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon az ingatlan adatlapján feltüntetett értékesítőhöz, aki a finanszírozásban is megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

További információért keressen bennünket!

Kapcsolat

Fogyasztóvédelmi tájékoztató:

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. (1138 Budapest, Váci út 135-139. „A” épület 7. emelet, adószám: 26396163-2-41) a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt és nyilvántartott függő pénzügyi közvetítő, amely az OTP Csoport, mint megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli, és a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért a megbízótól a pénzügyi termékek közvetítéséért közvetítői díjazásban részesül.

A felügyeleti nyilvántartásban a fentiek hitelessége a MNB honlapján nyilvánosan ellenőrizhető.

 

Kamat- és díjkedvezmény

OTP Díjnullázó akció keretében 2023. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2024.június 30-ig lakáshitel igénylésekor:

 • A folyósítási díjat nem kell megfizetni.
 • Valamennyi felajánlott ingatlanfedezet esetében a hiteligényléssel és hitelnyújtással összefüggő Tulajdoni lap lekérési költséget, a Térképmásolat lekérési költséget, a Hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat, a Statisztikai alapú hitelbiztosítéki érték-megállapítás díjat és a Fedezetkezelési költséget nem kell megfizetni – kivéve, ha a szerződés meghiúsul.
 • Valamennyi felajánlott ingatlanfedezet esetében a hiteligényléssel és hitelnyújtással összefüggő 2 db Hitelbiztosítéki érték-felülvizsgálati díjat és szerződésszerű teljesítés esetén a Földhivatal felé fizetendő Fedezetváltozási költséget (a jelzálogjog törlésének díját) nem kell megfizetni.
 • A hitelszerződés megkötéséhez kapcsolódó közjegyzői költség 50%-át – kivéve hitelkiváltás esetén – az OTP Jelzálogbank utólag a szerződő részére megtéríti Groupama Biztosító által nyújtott törlesztési biztosítás kötése és annak a kölcsön első részfolyósítását követő 3 évig történő szerződésszerű fennállása esetén. Az akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik (beleértve a hiteles kiadmány OTP Bank/OTP Jelzálogbank részére történő elektronikus megküldésének költségeit is), amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.

(*A jelen akció kizárólag a hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik (beleértve a hiteles kiadmány OTP Bank/OTP Jelzálogbank részére történő elektronikus megküldésének költségeit is), amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.A díjkedvezményes akció más díjkedvezményes akcióval nem vonható össze.

A díjkedvezményes akció más díjkedvezményes akcióval nem vonható össze.

THM információk

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2023. november 8-án érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -

 • a megadott hitelösszeg után nyújtott kamatkedvezmény,
 • a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,
 • a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény, továbbá
 • az akciós díjkedvezmények figyelembe vételével került kiszámításra.

Reprezentatív példa

2023. október 16-án hatályos kondíciók megtekintése