Megtalálta álmai otthonát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár?

 

Az OTP Ingatlanpont leányvállalatán, az OTP Pénzügyi Pont Kft.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP-kamat- és díjkedvezményeket nyújt. Szakképzett kollégáink gyorsított ügyintézéssel, személyesen, igény esetén ügyfeleink otthonában és banki nyitva tartáson túl is rendelkezésre állnak.

Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén ügyfeleinknek lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is.

Új ingatlan vásárlása/építése esetén:

  • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
  • adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás,
  • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
  • piaci feltételű lakáshitelek.

Használt ingatlan vásárlása esetén:

  • családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK),
  • államilag kamattámogatott lakáshitelek,
  • piaci feltételű lakáshitelek.

Az OTP Ingatlanponton keresztül igényelt lakáshitelek kedvezményes kondícióit a mindenkor hatályos Lakáshitel Hirdetmények tartalmazzák.

Tudjon meg többet lakáshitelekről az OTP Bank honlapján:

OTP lakáshitelek

Amennyiben a kínálatunkban szereplő ingatlan valamelyike felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon az ingatlan adatlapján feltüntetett értékesítőhöz, aki a finanszírozásban is megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

További információért keressen bennünket!

Kapcsolat

Fogyasztóvédelmi tájékoztató:

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Az OTP Pénzügyi Pont Kft. (1051 Budapest, Mérleg utca 4., 5. em., adószám: 23324592-2-41) a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt és nyilvántartott függő pénzügyi közvetítő, amely az OTP Csoport, mint megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli, és a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért a megbízótól a pénzügyi termékek közvetítéséért közvetítői díjazásban részesül.

A felügyeleti nyilvántartásban a fentiek hitelessége a MNB honlapján nyilvánosan ellenőrizhető.

Kamat- és díjkedvezmény

Díjelengedési akció keretében 2018. június 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. augusztus 31-ig:

• a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (ügyletenként egy ingatlanhoz kapcsolódó egy érték-megállapítás esetén) nem kell megfizetni - kivéve ha a szerződéskötés meghiúsul -, ha a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályoknak megfelelően az adós vagy adóstárs hozzájárul a személyre szabott ajánlatok kidolgozása és ajánlattétel céljából történő adatkezeléshez és adattovábbításhoz az erről szóló tájékoztatóban megjelölt valamennyi OTP bankcsoporttag tekintetében

• nem kell megfizetni a folyósítási díjat törlesztési biztosítás kötése és – a hitel első részfolyósítását követő 3 évig - szerződésszerű teljesítése esetén, illetve

• az OTP Jelzálogbank megtéríti a közjegyzői szerződéskötés költségét OTP Lakástakarék alábbi feltételekkel történő igénybevétele esetén:

      o Új, minimum 12.000 Ft havi betétösszegű, Start U termékmódozatú lakástakarék szerződés megkötése, és annak szerződésszerű* teljesítése a hitel első részfolyósítását követő 3 évig, vagy

      o meglévő, a lakáshitel igénylésétől számítva minimum 1 év hátralévő megtakarítási idejű lakástakarék szerződés megléte, és a meglévő- legfeljebb 8.000 Ft havi betétösszeg min. 12.000 Ft-tal történő megemelése, vagy

      - 8.000 Ft feletti havi betétösszeg 20.000 Ft-ra történő emelése
      a szerződéses összeg módosítása mellett és a módosított lakástakarék megtakarítási szerződés szerződésszerű* teljesítése a hitel első       részfolyósítását követő 3 évig, illetve amennyiben a hátralévő megtakarítási idő kevesebb, mint 3 év, akkor a megtakarítási idő végéig, vagy
      - az ügyfélnek hiteligénylés időpontjában már van havi 20.000 Ft betétösszegű szerződése (szerződés nincs kiutalás alatt) és annak       szerződésszerű* teljesítése a hitel első részfolyósítását követő 3 évig, illetve amennyiben a hátralévő megtakarítási idő kevesebb, mint 3 év,       akkor a megtakarítási idő végéig.
(*A lakástakarék megtakarítási szerződés szerződésszerű teljesítésének tekintjük, amennyiben a szerződésszerű kiutalási időpont és a várható kiutalási időpont között max. 2 hónap eltérés van.)

Az akció szempontjából nem feltétel, hogy a lakástakarékpénztári szerződés a bankra engedményezésre kerüljön.

OTP Pénzügyi Pont Kft. által közvetített lakáshitel* esetén a Bank speciális egyedi kamatkedvezményt nyújt a standard kamatból a futamidő végéig, amelynek mértéke 25 bázispont.
(*Magyarország területén lévő
• új és használt lakóház/lakás vásárlása,
• lakóház/lakás építése,
• meglévő lakóház/lakás felújítása, korszerűsítése,
• lakóház bővítése.)

THM információk

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2018. augusztus 4-től érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.
A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -
• a megadott hitelösszeg után nyújtott kamatkedvezmény,
• a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,
• OTP Pénzügyi Pont Kft. által közvetített lakáshitel esetén az a Bank által nyújtott speciális egyedi kamatkedvezmény,
• az akciós díjkedvezmények
figyelembe vételével került kiszámításra.

Reprezentatív példa - 2018. augusztus 4-én hatályos kondíciók

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén

• 240 db törlesztőrészlet: 30.775 Ft/hó
• 4,18%-os változó éves kamat - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén, hűségszolgáltatás keretében 150.000 Ft és 349.999 Ft közötti havi – munkabér ill. nyugdíj jogcímén érkező - jövedelemutalás mellett nyújtott 1 százalékpont kamatkedvezménnyel (3 hónapos Bubor + 3,99%, 2018. augusztus 4-én érvényes 3 hónapos Bubor (0,19%))
• visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 7.490.705 Ft
• a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 104.620 Ft
• THM: 4,5%

Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.
Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.