Az otp ingatlanpontról

Rólunk

Az OTP Ingatlanpont Kft. 2011-ben jött létre az OTP Bankcsoport tagjaként. Cégünk Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan- és a banki szakértelmet, és az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként nyújt megbízható megoldást ügyfeleinek az ingatlan adásvétel folyamatában. Vevőink részére jelentős részben egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat kínálunk, eladóinkat pedig a legfejlettebb eladási technikákkal támogatjuk az értékesítésben.

Vízió

Célunk, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljon, amelynél az ingatlanvétel és -eladás egyszerű, átlátható és kényelmes folyamattá válik.

Országos hálózat

Az OTP Ingatlanpont az egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanközvetítői hálózatként rövid idő alatt vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé. Mára több mint 800 fős hálózatunkkal, országszerte több, mint 90 irodán keresztül biztosítunk teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinknek, és üzleti lehetőséget partnereinknek.

Vezetőség

Dr. Hartlieb Balázs

Ügyvezető

Kiss-Szilágyi Judit

Országos Értékesítési Vezető

Regionális vezetők

Kurecskó József

Budapesti Régió

Piros Szilvia

Dél-alföldi Régió

Markó Ildikó

Dél-dunántúli Régió

Komádi Csaba

Észak-dunántúli Régió

Farsang Sándor

Farsang Sándor

Északkelet-magyarországi Régió

Szakértelem

Képzett ingatlantanácsadóink naprakész piacismerettel rendelkeznek, az ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is segítséget nyújtanak. Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig szakértő partnerként állnak ügyfeleink mellett, és támogatást nyújtanak az adásvétel teljes folyamatában.

2019-ben létrehoztuk az OTP Ingatlanpont Aranycsapatot, amelynek mindig az aktuálisan legjobb eredményeket elérő tanácsadóink lehetnek tagjai. Keresse Ön is Aranycsapat tag tanácsadóinkat!

OTP Ingatlanpont Aranycsapat

Finanszírozás

Az OTP Csoport tagjaként minden lakáscélú finanszírozási formára kedvezményes megoldást kínálunk, legyen szó akár lakáshitelről vagy lakásbiztosításról. Kínálatunkból választó ügyfeleinknek egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudunk ajánlani.

Ingatlankínálat

Az OTP Ingatlanpont országos kínálatában több mint 10.000 ingatlan szerepel, melyek meghatározó része egyedi, kizárólag rajtunk keresztül érhető el. Az új építésű ingatlanok iránt érdeklődők is több száz azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.

Keresés indítása

Miért válassza az OTP Ingatlanpontot?