Exclusive

OTP Ingatlanpont Exclusive

Prémium szolgáltatás az ingatlanpiacon

Az OTP Ingatlanpont Exclusive Irodát 2017-ben a kifejezetten nagyértékű ingatlanok és a minőségi szolgáltatás iránti megnövekedett igények kielégítésére hozta létre az OTP Ingatlanpont. Irodánk luxusingatlanok adásvételére és bérbeadására szakosodott, és magas színvonalú szolgáltatásaival támogatja ügyfeleit az értékesítés teljes folyamatában.

Pezseg az ingatlanpiac

A prémium szegmensben is élénk a kereslet, és a tökéletes ingatlant egyre nehezebb megtalálni. Ebben az árkategóriában az ingatlankeresés is tovább tart az átlagosnál. Részben azért, mert a vevők számos nagyon konkrét elvárást fogalmaznak meg, melyeknek nem olyan egyszerű mindenben megfelelni. Részben pedig azért is, mert mindenki valamilyen megragadó térélményre vágyik: ki dunai panorámára, ki a világörökség látványának egy szeletére, ki a természet közelségére.

OTP Ingatlanpont Exclusive

Mi ebben segítünk ügyfeleinknek: vevőink számára felkutatjuk az igényeiknek megfelelő ingatlant saját portfóliónkból, vagy a piacon fellelhető – és még nem fellelhető – eladó ingatlanok közül. Vállaljuk az adásvétellel kapcsolatos tanácsadást, a pénzügyi igények felmérését, kihasználva az OTP Bank nyújtotta kedvezményes finanszírozási lehetőségeket is. Az ingatlanok értékesítését professzionális felkészültséggel, az ügyféligényeknek megfelelő nagyfokú diszkrécióval támogatjuk. A nagyértékű ingatlanok adásvételével járó feladatokat igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben levenni ügyfeleink válláról.

Értékesítést támogató kiemelt szolgáltatásaink:

 • személyre szabott kapcsolattartás
 • idegen nyelvű kommunikáció
 • teljes diszkréció
 • professzionális ingatlanfotók, 3D ingatlanséta
 • home staging
 • ingatlant bemutató kiadványok
 • presztízs iroda a Belvárosban
 • OTP Bankcsoport szinergiák, kedvezményes finanszírozási lehetőségek

Kínálatunk

Irodánk kínálatában a luxuskategória széles spektruma megtalálható, a kisebb, de nívós lakásoktól, a csúcskategóriát megtestesítő villákig, kastélyokig, de kínálunk kifejezetten befektetők számára is telkeket, fejlesztési projekteket, turisztikai és vendéglátóipari ingatlanokat. Ha portfóliónkban nem találunk ügyfeleink igényeinek megfelelő ingatlant, akkor is segítünk felkutatni a piacon elérhető legjobb megoldást

OTP Ingatlanpont Exclusive

Luxusra sokan vágynak, de csak keveseknek adatik meg, így a luxusingatlanokat is egyfajta misztikum lengi körül.

 • Magát a luxus fogalmát is több tényező határozza meg:
 • az ingatlan elhelyezkedése
 • a természeti és épített környezet
 • az építészeti érték
 • a beépített anyagok minősége és a korszerű technológia

Budapest elkényeztet bennünket szép fekvésével, zöld hegyeivel, a Duna látványával, átívelő hídjainak és páratlan történelmi épületeinek együttesével, de magas építészeti értéket képviselő ingatlanok megtalálhatóak az ország olyan történelmi nagyvárosaiban is, ahol az utóbbi évtizedekben kiemelkedő gazdasági fellendülés indult el, ahogy hazánk legjelentősebb turisztikai tájegységén, a Balaton környékén is.

Ha már megtaláltuk a tökéletes környezetet, joggal várjuk el, hogy a luxus egyben kiemelkedő építészeti értéket is megtestesítsen. Hazánk méltán büszke történelmi épületeire, régi villáira, kastélyaira, amelyek minden korszakban a legvágyottabb kategóriát képviselik.

Az utóbbi egy-másfél évtized páratlan technikai fejlődése természetesen hatással volt az építészetre is, így a klasszikus stílus ellenpontjaként modern, minimalista irányzatok is megjelentek.

OTP Ingatlanpont Exclusive

Nincs luxus minőségi anyagok nélkül, és ma már szerencsére a legkorszerűbb technológiai eljárások a világ legkülönlegesebb anyagainak felhasználásával valósulhatnak meg, a fantáziának semmi sem szabhat határt. Energetika, automatizálás, wellness és kikapcsolódási lehetőségek – ezek állnak a műszaki fejlesztések homlokterében, ezek azok a paraméterek, amelyeket ma már senki sem hagy figyelmen kívül.

OTP Ingatlanpont Exclusive

Tanácsadóink

Szakértőink sok éves, akár évtizedes luxusingatlan piacon szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Műszaki, közgazdasági, kereskedelmi, jogi ismeretekkel, angol, német, olasz és francia nyelvtudással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Naprakész piacismeretünkkel és széleskörű kapcsolatrendszerünkkel segítünk megtalálni az Ön stílusának, igényeinek megfelelő ingatlant, és támogatjuk az értékesítésben is.

 • maximális diszkréció
 • kiemelt ügyfélkezelés
 • professzionális ingatlanportfolió

Kapcsolatfelvétel:


Szombat Éva

vezető értékesítési tanácsadó


Mobil:
06 20 851 7870

E-mail: exclusive@otpip.hu

Részletes tájékoztatásra van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!