OTP Ingatlanpont Exclusive

Luxus lakások és prémium ingatlanok

Az OTP Ingatlanpont Exclusive kínálatában luxus ingatlanok, használt és új építésű prémium lakások, szállodák, irodaházak, kereskedelmi, és fejlesztésre szánt ingatlanok találhatók az ország teljes területéről. Akár nagyértékű ingatlan eladása, akár luxus ház vagy lakás vásárlása szerepel tervei között, tapasztalt ingatlan tanácsadóink diszkrét és személyre szabott kiszolgálással állnak rendelkezésére.

Értékesítem luxusingatlanom

Válogasson luxusingatlan kínálatunkból!

Budapesti luxus lakások és prémium ingatlanok

Budapesti luxus lakások és prémium ingatlanok

Kínálatunkban megtalálhatók patinás belvárosi luxus lakások, nagyértékű budapesti újépítésű- és penthouse ingatlanok. Kiterjedt beruházói kapcsolatainknak köszönhetően az újépítésű lakások között a prémium ingatlanok és projektingatlanok széles választékában böngészhet. De jó helyen jár akkor is, ha Budapest zöldövezetében vagy a fővárosi agglomerációban keres exkluzív villát, luxus házat.

Tovább →

Balatoni prémium apartmanok, luxus ingatlanok

Balatoni prémium apartmanok, luxus ingatlanok

Balatoni és Balaton környéki luxusingatlan kínálatunkban jelentős számban találhatók újépítésű lakások, apartmanok, ikerház nyaralók, penthouse lakások. Az északi és déli part menti használt ingatlan portfóliónk is számos panorámás villát, nyaralót tartalmaz, siófoki, balatonföldvári, balatonfüredi luxusapartmanok és prémium nyaralók egyaránt megtalálhatók benne. A hamisítatlan balatoni életérzés némi luxussal megfűszerezve elérhető nálunk, akár vízparti ingatlan, akár Balaton felvidéki kúria jelenti Önnek álmai nyaralóját vagy lakóingatlanát.

Tovább →

Vidéki luxus ingatlanok, kúriák, birtokok

Vidéki luxus ingatlanok, kúriák, birtokok

Országos hálózatunk ingatlan tanácsadói megtalálják Önnek azt a luxus ingatlant, amely az optimális befektetést biztosítja Önnek, vagy azt a vidéki életérzést, amit régóta keres. Luxus házak, nagyvárosokban található újépítésű luxus lakások, birtokok, tanyák, gazdaságok széles választéka elérhető az OTP Ingatlanpont Exclusive kínálatában.

Tovább →

Kereskedelmi és vendéglátóipari ingatlanok, irodák

Kereskedelmi és vendéglátóipari ingatlanok, irodák

Ha Ön saját részre vagy vállalkozása számára keres üzleti célú ingatlant, tekintse meg kínálatunkat itt! Szállodák, panziók, vendéglátóipari egységek, kereskedelmi ingatlanok, üzlethelyiségek, fejlesztési telkek között is találhatóak luxus kategóriába sorolható ingatlanok. Ingatlanbefektetés terén, nagyértékű ingatlan kategóriában is segítségére lesznek felkészült ingatlan tanácsadóink.

Tovább →

Nem találta meg, amit keres?

Kérje munkatársaink visszahívását! Nem hirdethető kínálatunkból, valamint a piacon található lappangó kínálatból az Ön igényeinek megfelelő luxus ingatlanra is rábukkanhat szakértő ingatlan tanácsadóink segítségével.

Tanácsadóink elérhetőségei

Miért válassza az OTP Ingatlanpontot luxusingatlan értékesítéséhez?

Szakértelem és professzionális képviselet ikon

Szakértelem és professzionális képviselet

Tanácsadóink naprakész piacismerettel rendelkeznek, többen a prémium és luxusingatlan piacon szerzett tapasztalattal. Az OTP Ingatlanpont Exclusive kínálatával kapcsolatos hálózaton belüli információáramlás, az ingatlan és pénzügyi tanácsadóink közötti hatékony együttműködés a garancia a sikeres közvetítésre. Kapcsolati tőkénk olyan előny, amely nélkülözhetetlen a nagyértékű ingatlanok piacán.

Ingatlanközvetítő hálózat ikon

Felkészült és hatékony ingatlanközvetítő hálózat

Az egész országban jelen vagyunk, így nem számít, hogy az értékesítésre szánt luxus ingatlan Budapesten, a Balatonnál vagy egy festői vidéki környezetben található, mindenhol felkészült munkatársunk várja Önt. Az OTP Csoport tagjaként szabályos, etikus és átlátható működésünk garantálja az Ön biztonságát.

Egyedi ügyfélkezelés ikon

Egyedi ügyfélkezelés

Az OTP Ingatlan Exclusive kínálatának közvetítésével foglalkozó tanácsadóink tisztában vannak azzal, hogy egy nagyértékű ingatlan értékesítése a megszokottnál nagyobb diszkréciót, több időt, még több odafigyelést igényel. Ezért minden ügyfelünkkel egyedi, személyre szabott együttműködésben dolgozunk, amely leginkább igazodik az Ön elképzeléséhez. Ha Önnek úgy megfelelő, mi a teljes ingatlanértékesítési folyamat összes feladatát levesszük az Ön válláról. Minden ügyfelünket végig kísérjük az értékesítési folyamat első lépésétől az utolsóig.

Megbízhatóság és diszkréció ikon

Megbízhatóság és diszkréció

Számunkra nem okoz gondot az, ha Ön nem szeretné, ha ingatlanjáról hirdetés jelenne meg. Tanácsadóink kiterjedt kapcsolati hálója, gondos és pontos vevői igény felmérésünk és nyilvántartásunk révén a prémium lakások, luxus házak, kúriák, de akár vendéglátóipari ingatlanok és kereskedelmi egységek is új gazdára találnak nálunk. Nem ritka, hogy ügyfeleink az ingatlankeresés során olyan ajánlattal találkoznak exkluzív ingatlan kínálatunkból, amely sehol nincs hirdetve. Az ingatlan megtekintéseket is a tulajdonos elképzeléseihez igazítva, diszkréten szervezzük, Önnek csak megbízott tanácsadójával kell tartania a kapcsolatot.

Maximális haszon, jövedelmező befektetések ikon

Maximális haszon, jövedelmező befektetések

Ingatlan tanácsadóink szakértelme és naprakész piacismerete nálunk az OTP Csoport pénzügyi szakértelmével társul. Közvetítőink és pénzügyi tanácsadóink szoros együttműködésben dolgozva megtalálják akár vevőjelöltjének, akár Önnek azt az ingatlanbefektetést – és szükség esetén pénzügyi konstrukciót - , ami az ingatlanpiac és a pénzpiac sajátosságait egyaránt figyelembe véve optimálisan igazodik az Ön - és vevője - elképzeléseihez és lehetőségeihez.

Teljes körű szolgáltatások ikon

Teljes körű szolgáltatások

A luxus ingatlanok piacán felértékelődik a kiegészítő szolgáltatások szerepe. Az OTP Ingatlanpont lakberendezési, pénzügyi, ingatlanjogi tanácsadás, home stageing, fotó- és videókészítés szolgáltatásokkal támogatja az ingatlanok eredményes és gyors értékesítését, szükség szerint idegen nyelven. Ezen felül az értékesítési folyamatban is mindent megteszünk az Ön tehermentesítéséért: nem csupán hirdetjük ingatlanát, hanem kapcsolattartóként képviseljük Önt a vevőjelöltek felé, teljes körűen végezzük felmérésüket, az ingatlanok bemutatását, az ajánlatok kezelését, és a megfelelő vásárlóval a szerződéskötés előkészítését. Ingatlan eladásból származó bevételének ingatlanba történő befektetésében is segítünk, és igény szerint megtaláljuk azokat a pénzügyi lehetőségeket Önnek, melyekkel maximalizálhatja befektetett tőkéje hozamát.

Kérje ingatlan tanácsadóink segítségét!

Tanácsadóink elérhetőségei