Vállalkozzon velünk!

Vállalkozzon velünk!

Legyen az OTP Ingatlanpont üzleti partnere!

A hazai ingatlanárak immár ötödik éve folyamatosan nőnek, az építkezési kedv és az új beruházások rekordokat döntenek. Az ingatlanpiaci fellendülésbe érdemes befektetni.

Egy sikeres vállalkozáshoz azonban az ötleten és a megfelelő piaci környezeten túl megbízható üzleti partnerre is szükség van. Stabil hátterünkkel és szakértelmünkkel hozzásegítjük üzleti partnereinket a folyamatos és nyereséges működéshez.

Miért az OTP Ingatlanpont hálózattát válassza?

Miért OTP Ingatlanpont irodába fektessen?

Működési rendszerünk magas belépési költségek nélkül segíti csatlakozó partnereink befektetésének piaci megtérülését.

Ezen kívül – az országban egyedülálló módon - a közvetített pénzügyi termékek után mi jelentős partneri díjat fizetünk Önnek.

Mi a kockázatvállalásban is osztozunk Önnel, ezért nem franchise rendszerben, hanem stratégiai partnerségben működünk együtt.


Legyen részese sikereinknek!

Az ingatlanszektorban évtizedek óta dolgozó vezetőink ismerik a siker receptjét, amit megosztunk a hozzánk csatlakozókkal!

Kis befektetéssel hazánk egyik legismertebb márkájának az előnyeit élvezheti!

Legyen már idén Öné az Év irodája az OTP Ingatlanpontnál!

KapcsolatfelvételKiss-Szilágyi Judit
E-mail: info@otpip.hu

Részletes tájékoztatásra van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


Miért választanak minket partnereink?

Havas János, Stratégiai Partner

„Az OTP Ingatlanpont jó nevű márka, komoly háttérrel. Itt találtam a legjobb feltételeket a piacon. Partnerként kezeltek az első perctől. Rajtuk keresztül meg tudom valósítani a saját terveimet, amiben a márka eddig csak segítséget jelentett nekem. Magam építhettem fel az üzletemet, alakíthatom a munkahelyi légkört. Ma már tíz értékesítővel és egy hitelező munkatárssal dolgozom, de szeretném tovább bővíteni a csapatot.”

Lovistyek Zsolt, Stratégiai Partner

„2013-ban nyitottuk meg az első irodánkat, ma már öt irodát működtetünk társaimmal. Dinamikus fejlődésünk egyik alappillére az OTP márkanév, ami óriási segítséget jelent értékesítőinknek az új ügyfelekkel történő szerződéskötéseknél. A profizmus mellett fontos számomra, hogy családias légkört és jó irodai hangulatot tudjunk biztosítani a nálunk dolgozó kollégák számára, és ehhez az OTP Ingatlanpont minden támogatást megad.”

Használja ki az OTP Csoporthoz tartozás előnyeit!

Brand

A Bankcsoport 1949 óta van jelen a piacon, így több generációnak az OTP egyet jelent a megbízhatósággal. A márkanév vonzereje jelentős előnyt jelent partnereink számára az ügyfélkapcsolatok kiépítésében is.

Bankfióki jelenlét

Az OTP Ingatlanpont szolgáltatásai a hálózat több mint 90 ingatlanirodáján kívül az ország mintegy 400 OTP bankfiókján keresztül is elérhetők, az ott felmerülő ügyféligényeket lokáció alapján továbbítjuk az OTP Ingatlanpont irodák felé. A bankfióki portálokon lehetőség van az ingatlanirodák kínálatának hirdetésére is.

Több lábon állás: Bankcsoporti termékek értékesítése

Partnereinknek lehetőségük van pénzügyi termékek közvetítésére is, így az ingatlanközvetítésből elérhető jövedelem akár meg is duplázható. Szintén az értékesítést támogatja, hogy portfóliónkból választó ügyfeleink részére az OTP Bank kedvezményes hiteleket biztosít.