Az otp ingatlanpontról

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.otpip.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

Az OTP Ingatlanpont Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az OTP Ingatlanpont Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az OTP Ingatlanpont Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Ingatlanpont Kft. felelősséget nem vállal. Az OTP Ingatlanpont Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok és a banktitok védelme

Az OTP Ingatlanpont Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az OTP Ingatlanpont Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az OTP Ingatlanpont Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Az OTP Ingatlanpont Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást titokként kezel.

Az OTP Ingatlanpont Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Adatkezelési szabályzat

Letöltés

Sütikezelési szabályzat

Letöltés