Hiányzik a pörgés? Több kihívásra vágysz?

Várunk folyamatosan bővülő, országosan több mint 85 irodával rendelkező hálózatunkba, ha kipróbálnád magad ingatlan tanácsadóként az OTP Csoportban. Az sem baj, ha nem dolgoztál még ingatlanokkal vagy legalább érettségizett pályakezdő vagy! Mi támogatjuk betanulásod, hogy profitálhass az ingatlanpiac biztosította lehetőségekből.

Ha úgy érzed, jelenlegi munkádban nem tudsz kiteljesedni, ha nyitott vagy rá, hogy következetes kitartással kiemelkedő jövedelmet érj el, ha szívesen építenéd saját vállalkozásod, magad osztanád be az idődet, ismerd meg, mire számíthatsz nálunk ingatlan tanácsadóként!

Csatlakozz az OTP Ingatlanpont ingatlanközvetítő hálózatához! Jelentkezz fényképes önéletrajzzal a karrier@otpip.hu e-mail címen!

Jelentkezem

Miért legyél ingatlan tanácsadó az OTP Csoportnál?

Szakértelem és professzionális képviselet ikon

A márka ereje

Az OTP Csoport márkaismertsége jelentősen segíti az értékesítési folyamatot, stabil háttere széles szolgáltatás portfóliót tesz lehetővé, így az ügyfelek komplex kiszolgálását tudja megvalósítani ingatlanügyekben. Működésünk szabályos és etikus, ügyfeleink és ingatlan tanácsadóink számára is kiszámítható kereteket biztosít.

Befektetett idő pictogram

Megtérülő befektetés

Az ingatlanpiac meghatározó szereplőiként versenyképes kereseti lehetőséget biztosítunk, emellett pénzügyi tippadással, akár többletmunka nélkül jelentős összeggel egészítheted ki jutalék bevételed. Ha nem riadsz vissza a következetes és felelősségteljes munkától, és van türelmed elsajátítani az ingatlanszakmához nélkülözhetetlen tudást, sikeres karriert építhetsz nálunk.

Naprakész szolgáltatások pictogram

Naprakész szolgáltatások

Évek óta papírmentesen működünk: kizárólag tableten dolgozunk, digitális megoldásaink jelentősen csökkentik, rugalmasabbá és átláthatóbbá teszik az adminisztrációt. Ügyfeleink számára KAPCSOLATIPONT online szolgáltatásunk teszi áttekinthetővé a közvetítési folyamatot.

Fejlődés pictogram

Számunkra a Te fejlődésed is fontos

Rendszeres és naprakész tudást adó elméleti és gyakorlati képzéseket biztosítunk, akár online. Betanulásod alatt az ingatlanszakmai ismeretek mellett jogi, pénzügyi, kommunikációs, értékesítési tudással is felvértezheted magad. Hálózatunkon keresztül kedvezménnyel vehetsz részt a középszintű ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ tanfolyamon. Karrierrendszerünk kedvező fejlődési lehetőséget biztosít, kimagasló teljesítményű munkatársainkat elismerjük és támogatjuk a további fejlődésben.

Maximális haszon, jövedelmező befektetések ikon

Dinamikusan fejlődő, erős hálózat

Országos hálózatunkban 800 ingatlan tanácsadó lehet együttműködő partnered több mint 85 irodában, közreműködésükkel az ország bármely pontján támogatni tudod ingatlant értékesítő vagy kereső ügyfeleid. Nagy volumenű, sok esetben máshol nem elérhető ingatlanállomány értékesítésére nyílik lehetőséged, használt és új építésűekre egyaránt.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz fényképes önéletrajzzal a karrier@otpip.hu e-mail címen!


Pályakezdő vagy? Sosem dolgoztál még az ingatlanszakmában? Segítjük betanulásod, tapasztalt kollégák kísérik az indulásod. Nem tudod pontosan, milyen feladatai vannak egy ingatlan tanácsadónak? Tekintsük át együtt!

  • Használt és új építésű piaci ingatlanok, valamint bankcsoporti és más bankok ingatlanállományának értékesítése. Országos adatbázisunkat minden munkatársunk online, tableten keresztül éri el.
  • Az ügyfelek igényeinek felmérése és komplex kielégítése az értékesítés vagy ingatlanvásárlás során
  • Eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése, folyamatos kapcsolattartás a megbízókkal
  • Közreműködés marketing tevékenységben, hirdetési portfólió frissítése
  • Ingatlan adatlapok feltöltése adatokkal és képekkel, ingatlanhirdetések szövegezése
  • Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása
  • Aktív közreműködés az adásvételi szerződések előkészítésében és az ügyletzárásokban

Más pozíció érdekelne és megismernéd a lehetőségeket?

Az OTP Ingatlanpont országos hálózata a folyamatos fejlődés híve. A dinamizmus és az ingatlan közvetítőink számára a naprakész háttér biztosítása érdekében csapatunk mindig frissül. Ismerd meg a lehetőségeket!

Vezető értékesítési tanácsadó

Szeretnéd az ingatlant vásárló ügyfeleket pénzügyi döntéseikben támogatni?

Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az OTP Pénzügyi Pontnál! Otthonteremtési szakértőként az OTP Ingatlanpont ingatlan tanácsadóival együttműködve könnyen felépítheted ügyfélköröd.

Pénzügyi tanácsadó