Kamat- és díjkedvezmény
Díjelengedési akció keretében 2019. január 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2019. március 31-ig (kivéve: Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek) lakáshitel igénylésekor:
• a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (ügyletenként egy ingatlanhoz kapcsolódó egy érték-megállapítás esetén) nem kell megfizetni - kivéve ha a szerződéskötés meghiúsul -, ha a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályoknak megfelelően az adós vagy adóstárs hozzájárul a személyre szabott ajánlatok kidolgozása és ajánlattétel céljából történő adatkezeléshez és adattovábbításhoz az erről szóló tájékoztatóban megjelölt valamennyi OTP bankcsoporttag tekintetében

• a folyósítási díjat nem kell megfizetni törlesztési biztosítás kötése és – a hitel első részfolyósítását követő 3 évig - szerződésszerű teljesítése esetén, illetve
• a közjegyzői költség* 50%-át az OTP Jelzálogbank utólag megtéríti
(*A jelen akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik, amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.

Az online kamatkedvezmény kampány (online kupon akció) 2019. január 21-től visszavonásig, de legkésőbb 2019. február 28-ig tart, mely időszak alatt online érdeklődés (visszahívás kérés) keretében kapott kuponkóddal igényelt piaci – nem támogatott – lakáshitel illetve jelzálog típusú hitel kamatából 0,25 százalékpont kedvezményt kaphat. A részletes feltételek a Részvételi szabályzatban találhatók.

THM információk

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2019. február 1-én érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -
• a megadott hitelösszeg után nyújtott kamatkedvezmény,
• a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,
• a Részvételi szabályzatban foglaltak alapján elérhető 0,25 százalékpont online kamatkedvezmény, továbbá
• az akciós díjkedvezmények
   figyelembe vételével került kiszámításra.

Reprezentatív példa - 2019. február 1-én hatályos kondíciók

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén

• 240 db törlesztőrészlet: 31.500 Ft/hó
• 4,39%-os változó éves kamat - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén, hűségszolgáltatás keretében 150.000 Ft és 349.999 Ft közötti havi – munkabér ill. nyugdíj jogcímén érkező - jövedelemutalás mellett nyújtott 1 százalékpont kamatkedvezménnyel (3 hónapos Bubor + 4,24%, 2019. február 1-től alklamazott, 2019. január 29-én érvényes 3 hónapos Bubor (0,15%))
• visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 7.664.622 Ft
• a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 104.620 Ft
• THM: 4.8%

Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.
Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.