10 éve az ingatlanpiac élvonalában

Tíz éve segítjük ügyfeleinket, hogy a lehető legjobb áron, biztonságosan és problémamentesen intézzék ingatlanügyeiket. Ünnepeljen velünk és vegye igénybe megbízási díj kedvezményünket 2021. szeptember 13. és 2021. október 17. között, amely használt ingatlanra megkötött kizárólagos és sima megbízási szerződések esetén vehető igénybe.

Eladásra szóló Ingatlanközvetítési Megbízási Szerződés esetén, az ingatlan földrajzi elhelyezkedésétől és az ár kategóriától függően a megbízási díj akár 3% + áfa is lehet.

A tájékoztatás nem teljeskörű, ezért amennyiben felkeltettük érdeklődését a szolgáltatás részletes feltételeiről, érdeklődjön ingatlan tanácsadóinknál!

Új ház vagy lakás vásárlása esetén pedig regisztráljon és válogasson weboldalunkon, hiszen kínálatunk meghatározó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el.

Ingatlant keresek

Miért válassza az OTP Ingatlanpontot?

  • fogadjuk és kezeljük Ön helyett az érdeklődők megkereséseit, ezzel is kényelmessé tesszük az ingatlan eladásának folyamatát
  • az OTP Bank fiókhálózatán keresztül többmilliós ügyfélkört tudunk elérni
  • a KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókkal naprakészen nyomon követheti az adásvétel teljes folyamatát
  • tanácsadóink segítenek az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában
  • az első pillanattól kezdve az adásvételi szerződés aláírásáig partnerként állunk Ön mellett
  • kínálatunkból választó vevőinknek az OTP Bank által biztosított, kedvezményes, egyedi finanszírozási konstrukciókat tudunk ajánlani.