Indítsd újra velünk ingatlanügyeidet!

Országos közvetítő hálózatunkkal könnyen megvalósíthatod lakáscéljaid. Tanácsadóink az ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is segítséget nyújtanak.

Lakáshitelt vagy államilag támogatott finanszírozást vennél igénybe és már az ingatlankeresés előtt tudni szeretnéd, milyen lehetőségeid vannak? Esetleg már megtaláltad álmai otthonát, de nem áll rendelkezésre a teljes vételár? Intézz mindent egy helyen és keresd otthonteremtési tanácsadóinkat telefonon. Kalkulációért lépj át az OTP Pénzügyi Pont oldalára!

Kalkulációt kérek

Ingatlant vásárolnál? Regisztrálj és válogass weboldalunkon! Kínálatunk meghatározó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el!

Ingatlant keresek

Szeretnéd biztonságosan és átláthatóan intézni ingatlanügyeidet? Nézd meg videónkat, amiben bemutatjuk, hogyan segítünk ebben. Igényelj KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókot és intézd egyszerűen ingatlanügyeid az OTP Ingatlanponttal!

Irodát/tanácsadót keresek

Miben segít Neked a KAPCSOLATIPONT?

A KAPCSOLATIPONT online ügyfélfiókban naprakészen nyomon követheted és akár módosíthatod is megbízásaid ingatlan eladással és vétellel kapcsolatban egyaránt. A teljes értékesítési folyamatot érintő összes változásról azonnal értesülhetsz és üzenetet válthatsz ingatlan tanácsadóddal.

Ingatlan vásárlás esetén lehetőséged van a KAPCSOLATIPONT segítségével akár otthonról, online

  • ingatlan vételi ajánlat megtételére,
  • vételi ajánlattal kapcsolatos döntések, ellenajánlatok megtekintésére,
  • a jövőbeli és a megtörtént bemutatások nyomon követésére.

Ingatlan eladás esetén a KAPCSOLATIPONT átláthatóan, mindig friss adatokkal lehetőséget biztosít Önnek

  • az ingatlanára érkezett vételi ajánlatok megtekintésére,
  • a vételi ajánlatok elfogadása vagy elutasítására,
  • ellenajánlatok küldésére.

Hogyan hozható létre KAPCSOLATIPONT ügyfélfiók?

A KAPCSOLATIPONT használatához emelt szintű beazonosítás szükséges, mivel a felületen regisztrációt követően elektronikusan történik minden, az ingatlan eladásával, vételével kapcsolatos folyamat.

Emelt szintű beazonosítás bármely OTP Ingatlanpont ingatlan tanácsadónknál kérhető, és akár online is intézhető.

Amennyiben ügyfelünk egyszerre szeretné eladni jelenlegi otthonát és keres közben újat, akkor a KAPCSOLATIPONT-on keresztül egy kézben kezelheti mindkettő ingatlant érintő ügyeit. Mindezt online, a nap bármely időszakában.