Ingatlanügyek egyszerűen
az OTP Ingatlanponttal

Szabadidejében és a munkája mellett még az ingatlan eladással is foglalkoznia kell? Az állandó ügyintézés a legtöbb esetben zavaró, vagy akár kellemetlen helyzetbe is hozhatja.

Tudunk egy egyszerűbb és kényelmesebb megoldást!

Tekintse meg új videónkat!

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.
A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – a szolgáltatások részletes feltételeiről, valamint további részletes információkért kérjük, tájékozódjon a www.otpip.hu weboldalon.

Válassza az OTP Ingatlanpontot és a KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókot, amivel egyszerűen és átláthatóan értesülhet ingatlanügyeiről!

Irodát keresek

Új ház vagy lakás vásárlása esetén pedig regisztráljon és válogasson weboldalunkon, hiszen kínálatunk meghatározó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el.

Ingatlant keresek

  

Miért válassza az OTP Ingatlanpontot?

  • fogadjuk és kezeljük Ön helyett az érdeklődők megkereséseit, ezzel is kényelmessé tesszük az ingatlan eladásának folyamatát
  • az OTP Bank fiókhálózatán keresztül többmilliós ügyfélkört tudunk elérni
  • a KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókkal naprakészen nyomon követheti az adásvétel teljes folyamatát
  • tanácsadóink segítenek Önnek az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában
  • az első pillanattól kezdve az adásvételi szerződés aláírásáig partnerként állunk Ön mellett
  • kínálatunkból választó vevőinknek az OTP Bank által biztosított, kedvezményes, egyedi finanszírozási konstrukciókat tudunk ajánlani

700 fős hálózatunkkal, országszerte több mint 70 irodán keresztül biztosítunk teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinknek, és üzleti lehetőséget partnereinknek.

További részleteket a KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókról